Ikusi eta egin

Mendiko

Camino de Santiago
Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Mendiko
Mendiko

Eguraldia


Familia-upategi hau 2001ean sortu zuten, Oibar ibarrean dituzten mahastietan -14 hektarea- ardoa egiteko. Leku horretan merlot, garnaxa, cabernet sauvignon eta tempranillo mahatsondoak landatu dira, idorreko lur lanean, eta asko zaintzen da ekoizpena, hala nola ematen zaien tratamendu naturala. Artisau-upategi honetan 100.000 litro bitarte ekoitz daitezke.
Upategiak egiten duen ardo guztia beltza da, eta "Mendiko" markarekin merkaturatzen du.

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: concertar con antelación.

Bisita gidatua

Deskripzioa: visitas guiadas a las instalaciones, almuerzo o aperitivo y degustacion de vinos.

Enpresa kudeatzailea: Bodega Mendiko (671 031 371)

Ordutegia - Todo el año: concertar con antelación.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da