Ikusi eta egin

Camino del Villar, S.L.

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Camino del Villar, S.L.

Eguraldia


Corellan, Nafarroako Behe Erriberaren bihotzean, eta Moncayo mendiaren magalean, upategi moderno eta funtzional bat sortu zen 1999an. Ardoak egiteko eta gordetzeko, altzairu herdoilgaitzezko biltegiak dauzka, tenperatura kontrolatuarekin.

Beren ardo onduak eta erreserbakoak haritz amerikar zein allier frantziar finezko upeletan zahartzen dira.
Ombatillo, Fornillo eta Montecillo de Corella herrietan batez beste 25 urtetik gora dituzten 30 mahasti hektareatatik datoz ardoak, eta garnaxa, tempranillo eta cabernet sauvignon dira mahasti horietako barietateak.

Ardo beltzak, gorriak eta zuriak egiten dituzte. Ardoak mahasti nagusiaren izena hartzen du, "Viña Aliaga".

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: de lunes a viernes, de 8:30 a 13:00 y de 15:00 a 18:00.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa