Aviso Aviso
Koronabirusari aurre egiteko pixkanaka hartzen ari diren neurriak direla eta, programatutako ekintza eta jarduera asko aldatu edo bertan behera uzten ari dira. Beraz, atarian argitaratutako edozein eduki egiaztatzea gomendatzen dugu.
KoronabirusaNafarroa-ri buruzko azken berriak jarrai ditzakezu web atari honetan: http://koronabirusa.nafarroa.eus
Ikusi eta egin

Magaña, S.A.

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Magaña, S.A.
Magaña, S.A.

Eguraldia

Oharpena

CORONAVIRUS: La información de este portal que contiene fechas y horarios ha sufrido cambios. Se aconseja reconfirmar cualquier información con los gestores.


Magaña, hasi, ardo handiak egiten dituzten upategien modura hasi zen. 1968an, bete-betean heldu zion mahastizaintzari, mahats ona sortzeari. Nafarroan, aitzindaria izan zen frantziar barietateak sartzen, produkzio gutxiko baina oso kalitate handi-handiko klonak erabiliz.

Ardogintzan 1985ean hasi ziren, eta beren ardoek harritu egin zuten jendea; ondorioz, ardook beren bidea egin dute merkatuan.

Berriki, Barillasko upategia zabaldu egin da, Moneo arkitektoaren diseinuarekin.
Guztiak ardo beltzak dira, eta haritzean onduak. "Viña Magaña" da marka nagusia. Geroago, "Dignus" eta "Barón de Magaña" merkaturatu dira.

Ba al zenekien...?

Recientemente, las instalaciones han sido ampliadas de la mano del prestigioso arquitecto Rafael Moneo.

Kokapena

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa