Aviso Aviso
Koronabirusari aurre egiteko pixkanaka hartzen ari diren neurriak direla eta, programatutako ekintza eta jarduera asko aldatu edo bertan behera uzten ari dira. Beraz, atarian argitaratutako edozein eduki egiaztatzea gomendatzen dugu.
KoronabirusaNafarroa-ri buruzko azken berriak jarrai ditzakezu web atari honetan: http://koronabirusa.nafarroa.eus
Ikusi eta egin

Sarría, S.A

Camino de Santiago
Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Sarría, S.A
Sarría, S.A
Sarría, S.A

Eguraldia

Oharpena

CORONAVIRUS: La información de este portal que contiene fechas y horarios ha sufrido cambios. Se aconseja reconfirmar cualquier información con los gestores.


Upategi hau Garesen dago, eta 1950ean sortu zen. Nafarroako ardogintzaren sinbolo bat da.

Donejakue bidearen oinean dago, Izarbeibarren erdi-erdian, eta, Nafarroa Jatorrizko Deituraren barruko eremuen artean, mahastizaintzarako inguru egokienetako bat da, kalitate bikaineko ardoak ekoizteko klima eta lur baldintzarik onenak eskaintzen dituelako.

Mahastiek hartzen duten eremua, guztira, 210 hektareatik gorakoa da, eta barietate ugari erabiltzen dira: tempranillo, graziano, cabernet sauvignon eta merlot barietateak ardo beltzak egiteko; garnaxa, gorrietarako; eta chardonnay barietatea, zurietarako. Ardo guztiak, gorriak eta zuriak izan ezik, haritzezko upeletan zahartzen dira, eta beraiek botilatzen dituzte.
Gaur egun, "Señorío de Sarría" marka nagusiarekin, bi ardo sorta merkaturatzen dituzte. Lehendabizikoa kutsu tradizionalekoa da: Ondua, Erreserba eta Erreserba Handia beltzetan, gorri bat eta zuri bat. Bigarrenarekin, "Viñedo" izenekoarekin, beren mahastietatik ahalik eta onena atera nahi dute. "Viñedo" sortako ardo guztiak sail mugatuak dira, eta zenbakidunak.

Kokapena

Ordutegia

Todo el año:

  • Horario habitual: de lunes a jueves, de 10:00 a 16:00. Viernes, de 10:00 a 13:00.

Oharrak

Establecimiento incluido en la Ruta del Vino de Navarra.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa