Aviso Aviso
Koronabirusari aurre egiteko pixkanaka hartzen ari diren neurriak direla eta, programatutako ekintza eta jarduera asko aldatu edo bertan behera uzten ari dira. Beraz, atarian argitaratutako edozein eduki egiaztatzea gomendatzen dugu.
KoronabirusaNafarroa-ri buruzko azken berriak jarrai ditzakezu web atari honetan: http://koronabirusa.nafarroa.eus
Antolatu bidaia

Asador Aterpe

Jatetxea

Multimedia

Asador Aterpe
Asador Aterpe
Asador Aterpe

Eguraldia


Ubicación: pertenece al Albergue Aterpe.
Instalaciones: dispone de un comedor con chimenea y zona de bar.
Especialidades: hojaldre relleno de puerros y hongos, pimientos rellenos de hongos, alubias rojas del País, delicias de codorniz con salsa de soja y frambuesa, chuletón de buey, paloma (Octubre-Noviembre), cordero asado(Enero- Mayo), malvices en salsa cazadora con nido de hongos. Hojaldre de manzana y pasas sobre natilla caliente de la casa, tarta de queso y frambuesa.

Kokapena

Data hauetan itxita: 01/09-30/09, Navidad

Menuak honako hauentzat: Alergikoak, Haurrak, Taldeak, Zeliakoak

Zerbitzuak

  • Aparkalekua
  • Sutondoa
  • Taberna
  • Terraza
  • Wi-FI gunea

Aisialdiko zerbitzuak

  • Emanaldiak
  • Kolunpioak
  • Lorategia
  • Sala de juegos
  • TV

Oharrak

Cerrado: del 1 de Diciembre al 1 de Marzo, de lunes a viernes.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa

  • Herria ARANTZA
  • Zonaldea Pirinioak
  • Helbidea Barrio Larreta 5
  • Web
  • Esteka interesgarriak
  • Telefonoa 948634179 - 647759140
  • Faxa 948634179
  • E-posta aterpe@arantza.net
  • Inskripzio-kodea ur000377
  • Leku kopurua 126
  • Sukalde mota Etxeko eta Eskualdekoa
  • Espezialitatea Platos de caza (paloma, corzo, jabalí, malviz.).

    Ofrecen productos recolectados en su propia huerta.

  • Sariak Paleta de Oro en el concurso gastronómico de Palomeras de Etxalar 2014.