Antolatu bidaia

Apirilean, ardo gorriak eta barazkiak

Festa, tradizio eta hitzordu interesgarriak / Jarduera gastronomikoa

Multimedia

Apirilean, ardo gorriak eta barazkiak
Apirilean, ardo gorriak eta barazkiak
 
Zorionekoak, gastronomia maite duten horiek.  Izan ere, chef nabarmenenek garaiko barazkiekin eta Nafarroa J.D.ko ardo gorri bikainekin prestatutako menuak dastatu ahalko dituzte apirilean zehar egiten diren jardunaldi gastronomiko horietan.

Sinfonia ederra eskaintzen dute menuek, produktu hauek protagonista: Nafarroako zainzuriak, porruak, borraja, piperrak eta abar, eta haragi zaporetsuak, arrain samurrak eta postreak. Eta, horren guztiaren osagarri, ardo gorri nafarrak. Menuek prezio itxia dute, ura eta kafea barne.

Etorri, eta gozatu udaberriko menu freskagarri horiek, zain dituzu-eta Erresumako jatetxeak.


Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da