Aviso Aviso
Koronabirusari aurre egiteko pixkanaka hartzen ari diren neurriak direla eta, programatutako ekintza eta jarduera asko aldatu edo bertan behera uzten ari dira. Beraz, atarian argitaratutako edozein eduki egiaztatzea gomendatzen dugu.
KoronabirusaNafarroa-ri buruzko azken berriak jarrai ditzakezu web atari honetan: http://koronabirusa.nafarroa.eus
Antolatu bidaia

Perretxiko nahaskia

Ohiko menua

Multimedia

Perretxiko nahaskia

Oharpena

CORONAVIRUS: La información de este portal que contiene fechas y horarios ha sufrido cambios. Se aconseja reconfirmar cualquier información con los gestores.


Nafarroako sukaldaritzak antzinatik erabili ditu bere inguruan erraz asko topa zitzakeen produktuak. Horregatik, ez da harritzekoa etxeko berezitasunen artean perretxiko nahaskia topatzea, jaki soil eta arina, bertako menuetan agertu ohi dena. Onddoak barratxuri txikituarekin prestatzen dira lehenengo, eta prest daudenean, urdaiazpiko txirbilak eta arrautza gehitzen zaizkio, arrautza guztiz egosi gabe. Amaieran, ehundura leuna eta fina duen jakia lortuko dugu, ahoan urtu egiten dena.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa

  • Esteka interesgarriak