Aviso Aviso
Debido a las medidas preventivas que paulatinamente se van adoptando para gestionar el Coronavirus, muchos eventos y actividades programadas están sufriendo modificaciones o cancelaciones, por ello aconsejamos reconfirmar cualquier contenido publicado en este portal. Muchas gracias.
Puedes seguir toda la actualidad sobre el coronavirus en la web http://coronavirus.navarra.es
l'efecte Navarra

Inmersió natural i
"l’efecte Navarra"

Què et semblaria fer una ruta BTT, o amb la teva família amb bici, en un entorn natural d'un altre temps? Quantes vegades has fet senderisme per un paisatge lunar? I nit en ple desert, sota un cel ple d'estrelles?

Estàs a un pas de descobrir una part de "l’efecte Navarra".

Segueix-nos, que t'ho ensenyem.

Torna a posar-te en marxa i deixa't portar per les nostres rutes i senders embolicats de llum i paisatges.

Perquè si hi ha alguna cosa que ens faci particularment diferents, és LA NATURALESA. No, no és un error: la naturalesa navarresa és majúscula i les teves opcions de gaudir-la, gairebé infinites, començant per la bici i la força de les teves cames.

Agafa't, que vénen corbes

Turisme actiu... i segur

Vine sense por a que et posem el pañuelico vermell: ens hem assegurat de complir amb totes les normes plantejades pels organismes oficials.

Deixa la inseguretat enrere i porta't les teves ganes de gaudir, en gran, d'activitats com la BTT, la bici en família, el senderisme o un altre tipus d'aventures en una naturalesa de somni.

Experimenta “l’efecte Navarra”, únic en la seva espècie!