Aviso Aviso
Debido a las medidas preventivas que paulatinamente se van adoptando para gestionar el Coronavirus, muchos eventos y actividades programadas están sufriendo modificaciones o cancelaciones, por ello aconsejamos reconfirmar cualquier contenido publicado en este portal. Muchas gracias.
Puedes seguir toda la actualidad sobre el coronavirus en la web http://coronavirus.navarra.es
l'efecte Navarra

Inmersió natural i
"l’efecte Navarra"

Què et semblaria fer una ruta BTT en un entorn natural impactant? Quants cops has fet senderisme per una fageda tardorenca? I nit enmig del desert sota un cel farcit d’estels?

Estàs a un pas de descobrir una part de l’"efecte Navarra", que té a veure amb la mare terra, que ens insufla l’aire que necessitem en aquests moments.

Segueix-nos, que t’ho ensenyem.Perquè la NATURA a Navarra s’escriu així, amb majúscules. Perquè no decep i només ens aporta coses bones. Energia, oxigen i llibertat. Veuràs boscos, rius, muntanyes, gorges, fonts naturals, cavalls en llibertat, cérvols fugissers, voltors, àligues…

El millor és que per gaudir d’aquest espectacle no cal pagar, i les opcions són gairebé infinites. Començarem per la bicicleta. Agafa’t fort!Turisme actiu... i segur

Vine sense por perquè et posem el pañuelico vermell: ens hem assegurat de complir totes les normatives plantejades pels organismes oficials.

Deixa la inseguretat enrere i porta't les teves ganes de gaudir, en gran, d'activitats com la BTT, la bici en família, el senderisme o un altre tipus d'aventures en una naturalesa de somni.

Experimenta “l’efecte Navarra”, únic en la seva espècie!