Aviso Aviso
Due to the measures gradually being taken to manage the coronavirus, many events and scheduled activities are undergoing modification or cancellation. We therefore recommend that you reconfirm the contents published on this website.
Navarre effect

Inmersió natural i
"l’efecte Navarra"

Què et semblaria fer una ruta BTT en un entorn natural impactant? Quants cops has fet senderisme per una fageda tardorenca? I nit enmig del desert sota un cel farcit d’estels?

Estàs a un pas de descobrir una part de l’"efecte Navarra", que té a veure amb la mare terra, que ens insufla l’aire que necessitem en aquests moments.

Segueix-nos, que t’ho ensenyem.Perquè la NATURA a Navarra s’escriu així, amb majúscules. Perquè no decep i només ens aporta coses bones. Energia, oxigen i llibertat. Veuràs boscos, rius, muntanyes, gorges, fonts naturals, cavalls en llibertat, cérvols fugissers, voltors, àligues…

El millor és que per gaudir d’aquest espectacle no cal pagar, i les opcions són gairebé infinites. Començarem per la bicicleta. Agafa’t fort!Turisme actiu... i segur

Vine sense por perquè et posem el pañuelico vermell: ens hem assegurat de complir totes les normatives plantejades pels organismes oficials.

Deixa la inseguretat enrere i porta't les teves ganes de gaudir, en gran, d'activitats com la BTT, la bici en família, el senderisme o un altre tipus d'aventures en una naturalesa de somni.

Experimenta “l’efecte Navarra”, únic en la seva espècie!