Aviso Aviso
Due to the measures gradually being taken to manage the coronavirus, many events and scheduled activities are undergoing modification or cancellation. We therefore recommend that you reconfirm the contents published on this website.
Navarre effect

Inmersió natural i
"l’efecte Navarra"

Què et semblaria fer una ruta BTT, o amb la teva família amb bici, en un entorn natural d'un altre temps? Quantes vegades has fet senderisme per un paisatge lunar? I nit en ple desert, sota un cel ple d'estrelles?

Estàs a un pas de descobrir una part de "l’efecte Navarra".

Segueix-nos, que t'ho ensenyem.

Torna a posar-te en marxa i deixa't portar per les nostres rutes i senders embolicats de llum i paisatges.

Perquè si hi ha alguna cosa que ens faci particularment diferents, és LA NATURALESA. No, no és un error: la naturalesa navarresa és majúscula i les teves opcions de gaudir-la, gairebé infinites, començant per la bici i la força de les teves cames.

Agafa't, que vénen corbes

Turisme actiu... i segur

Vine sense por a que et posem el pañuelico vermell: ens hem assegurat de complir amb totes les normes plantejades pels organismes oficials.

Deixa la inseguretat enrere i porta't les teves ganes de gaudir, en gran, d'activitats com la BTT, la bici en família, el senderisme o un altre tipus d'aventures en una naturalesa de somni.

Experimenta “l’efecte Navarra”, únic en la seva espècie!