Ikusi eta egin

Kazolatxoaren eta ardoaren astea

Camino de Santiago
Festa, tradizio eta hitzordu interesgarriak / Jarduera gastronomikoa

Multimedia

Semana de la cazuelica y el vino
Semana de la cazuelica y el vino
Semana de la cazuelica y el vino
Semana de la cazuelica y el vino

Eguraldia

Semana de la cazuelica y el vino
Iruñeko gastronomia egutegiak ezinbesteko hitzordua du udazkenean, kazolatxoaren eta ardoaren astea. Eskualdeko sukaldaritzaren izaera berezia ezagutzera aukera aparta da. Izan ere, garai hauetan, presako prestaketak egiten dira, xehetasunez jositako sukaldaritza bigarren mailakoa izanik. Honela, ostalariek prezio bakar eta txiki batean eskainiko dituzte eltzeko otamenak buztinezko kazolatan zerbitzatuak. Nafarroako sukaldaritzako betiko platerak, esaterako, ajoarrieroa, bildotsa edo txerrikumea, su motelean prestatuko dira eta haiekin hobekien egokitzen diren ardo nafarrekin batera eskainiko dira.

Kokapena

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa