Antolatu bidaia

San Raimundo Abad

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Meteorologia


Hogeita lau mahastizainek sortu zuten 1940an, eta geroago hazi egin zen, enpresara beste landaketa batzuk ekarri eta bazkide gehiago bildu ondoren.

Bazkideok dituzten 370 hektareetatik iristen da mahatsa, eta mahastietan barietate berriak sartu dituzte, ardoen kalitatea hobetzeko.

Ardo beltza eta gorri gaztea baino ez dute egiten garnaxa, tempranillo, biura, mazuela, graziano eta moskatel barietateekin. Botilatua "Virrey Palafox" markarekin merkaturatzen da.

Oharrak

DESPUBLICADO POR CIERRE. Horario: de lunes a viernes, de 09:00 a 13:00 y de 15:00 a 18:00.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa