Antolatu bidaia

García Burgos

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Eguraldia


Ardogintzan bide luzea egina zuten hiru bazkidek sortu zuten Bodegas García Burgos 2003. urteko uztailean.

Tempranillo, merlot eta cabernet sauvignon barietateekin dituzten 40 hektareak baliatuta ardoa egitea dute helburutzat. Upategi txikia da, urtean gehienez 25.000 botila ekoizten dituztelako, baina kalitate handiko ardoak egin nahi dituzte, nortasun nabarmenekoak, eta, horretarako, zorroztasun handiz aukeratzen dute mahatsa, landatze metodoen, bilketaren eta, ondoren, ardoa egite eta ontzearen bitartez.

Ardo bat daukate merkatuan, "García Burgos" markakoa.

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: de lunes a viernes, de 09:00 a 13:00 y de 15:00 a 17:00. Sábados, de 09:00 a 13:00.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da