Antolatu bidaia

Castillo de Monjardín, S.A.

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Meteorologia


1988an sortu zuten, mahastiak frantziar barietateekin landatu ondoren; izan ere, ezin hobeto egokitu ziren Lizarrerriko inguru honetan. Ondoren, upategia etorri zen, abangoardiako makina eta teknikekin eta, geroago, apaintze iradokor eta tipikoa. Abiapuntu horrekin, eta lehentasuna mahatsari eta ardogintzari emanda, upategi hau lehen kalitate postuetan kokatu zen, eta Nafarroako ardo berrien taldeko buruan.

Inguruan 120 mahasti hektarea dauzka, eta helburua kalitate bikaineko chardonnay, caberner sauvignon eta merlot mahatsa lortzea da.
Upategiak ardo beltzak eta zuriak egiten ditu, oso ondo aukeratutako mahatsak oinarritzat hartuta. Ardoa "Castillo de Monjardin" markarekin merkaturatzen da. Botilatu adierazgarrienak chardonnay zuriak dira.

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: venta de vino, de lunes a viernes, de 9:00 a 19:00.

Bisita gidatua

Deskripzioa: incluye cata de 2 vinos, uno blanco y uno tinto.

Bisitaren prezioa: 6€.

Ordutegia - Todo el año: Sábados, de 12:00 a 14:00. Concertar con antelación. Grupos consultar otros horarios.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa