Antolatu bidaia

Ayerra

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Eguraldia


Aierra familiak hainbat belaunalditan jardun du mahastizaintzan. Duela gutxi arte, San Martin Unxeko Kooperatibari ematen zioten mahatsa,
baina, azkenean, upategi bat egin zuten beren mahastietako mahatsak landu ahal izateko.

Upategi berria 1999koa da, eta 370.000 litro bil ditzake, atxikita daukan habearte batean dauden amerikar haritzezko 115 upeletan. Familiaren mahastietan -60 hektarea- batez ere tempranillo eta garnaxa barietateak landatzen dira, baina badute cabernet sauvignon, merlot, mazuela eta biura pixka bat ere.

Upategian, gaur egun, ardo gorriak, beltz gazteak eta onduak eta erreserbakoak egiten dira. Ardo horiek guztiak "Ayerra" markarekin merkaturatzen dira, "Bescos" izeneko ardo gaztea izan ezik.

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: de lunes a viernes, de 15:30 a 19:00 Sábados, de 10:00 a 14:00 y de 15:30 a 18:30. Domingos, de 10:00 a 14:00.

Bisita gidatua

Deskripzioa: en horario de tienda. Grupos, concertar con antelación.

Ordutegia - Todo el año: de lunes a viernes, imprescindible concertar con antelación. Sábados y domingos en horario de apertura. Preferible avisar previamente.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa