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Virgen Blanca

Gastronomia / Upategiak

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Virgen Blanca upategia 1956an hasi zen lanean, upeleko ardoa soilik merkaturatzen zutela. 1976an, botilatzen hasi ziren, "Viña Sardasol" markarekin. Virgen Blanca upategikoen mahastiek 510 hektarea hartzen dituzte. Tempranillo, garnaxa, merlot eta cabernet sauvignon barietateak erabiltzen dira, eta, horri esker, prezioak jartzeko orduan, ez daude mahats merkatuaren gorabeheren mende, eta kontsumitzaileari homogeneotasuna eskaintzen diote ardoen moldean, ez baita aldatzen mahasti beretik datozelako.

Ardoak beltzak, gorriak eta zuriak dira. Lehen marka "Viña Sardasol" da, baina, berriki, "Selección Viña Sardasol" izeneko ildoa plazaratu dute, barietate bakarreko ardo onduak zabaltzeko (cabernet sauvignon eta merlot barietateak); upategiak botilatzen dituen ardoen bide-urratzaile bihurtu dira. Ardo gazteen sortak "Campo Lagaza" marka darama.

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: de lunes a viernes, de 9:00 a 13:00 y de 15:00 a 19:00. Sábados, de 10:00 a 14:00

Bisita gidatua

Deskripzioa: descubre el trabajo de viticultores que recogen más de seis siglos de historia y tradición. Duración de la visita y degustación, 1,50h.

Bisitaren prezioa:

  • Visita a bodega con degustación de 5 vinos y comida casera en el pueblo, 35€.
  • Degustación de 5 vinos en bodega y comida casera en el pueblo, 30€.
  • Visita con degustación de 5 vinos, 15€.
  • Visita con degustación de 2 vinos, 10€.
  • Degustación de 5 vinos, 10€.

Ordutegia - Todo el año: concertar con antelación.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da