Antolatu bidaia

Virgen Blanca

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Barricas
Instalaciones Bodega

Eguraldia

Barricas
Virgen Blanca upategia 1956an hasi zen lanean, upeleko ardoa soilik merkaturatzen zutela. 1976an, botilatzen hasi ziren, "Viña Sardasol" markarekin. Virgen Blanca upategikoen mahastiek 510 hektarea hartzen dituzte. Tempranillo, garnaxa, merlot eta cabernet sauvignon barietateak erabiltzen dira, eta, horri esker, prezioak jartzeko orduan, ez daude mahats merkatuaren gorabeheren mende, eta kontsumitzaileari homogeneotasuna eskaintzen diote ardoen moldean, ez baita aldatzen mahasti beretik datozelako.

Ardoak beltzak, gorriak eta zuriak dira. Lehen marka "Viña Sardasol" da, baina, berriki, "Selección Viña Sardasol" izeneko ildoa plazaratu dute, barietate bakarreko ardo onduak zabaltzeko (cabernet sauvignon eta merlot barietateak); upategiak botilatzen dituen ardoen bide-urratzaile bihurtu dira. Ardo gazteen sortak "Campo Lagaza" marka darama.

Kokapena

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da