Antolatu bidaia

Fernández de Arcaya

Camino de Santiago
Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Eguraldia


Familia-enpresa honek 1990ean abiarazi zuen upategia, 1982. urtetik landatuta zeuzkaten mahastietan -44 hektarea- tempranillo, cabernet sauvignon eta merlot mahatsak landatzen hasi zirenean.
Upategia egiteko, ustiategiko eraikinak eraberritu ziren, eta biltegiak ere egin zituzten, guztiak ere altzairu herdoilgaitzezkoak, eta edukiera txikikoak, baina, guztira, 594.400 litro bil ditzakete. Ardoa haritz amerikar eta frantziarrezko upeletan ontzen da.
Upategian ardo onduak eta gorriak egiten dira, "Fernández Arcaya" eta "Viña Perguita" markekin. Era berean, ardo beltz gazte bat merkaturatzen dute, "Alate" markakoa.

Kokapena

Bisita gidatua

Deskripzioa: la visita incluye cata y degustación.

Bisitaren prezioa: 12€

Enpresa kudeatzailea: Fernández de Arcaya

Oharrak

Se ofrecen comidas concertadas con antelación.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da