Antolatu bidaia

Alzania

Gastronomia / Upategiak

Multimedia

Eguraldia


Upategi hau 1999an sortu zen, aukeratutako mahatsak erabiliz ardo beltzak egiteko. Leku funtzionala izateko eraiki zuten, eta upategi tradizionalen landa-kutsua gordetzen du. Eraikuntzan, harria, adreilu zaharra, hondakin-zura eta abar erabili dira. Bertaratzean, xehetasun txikiena ere pentsatuta dagoela da deigarriena; lekuaren zabala, garbitasun ikaragarria, ordena, ekipamendu osoa eta espazioaren erabilera. Hala, berretsi egiten da ardo bikainak egiteko eraiki zutelako ideia. Bi ardo hauek egiten dira upategi honetan: "Alzania" (ontze identifikaziorik gabe merkaturatzen da) eta "Alzania Selección Privada" (gehien ekoizten den ardoa).

Kokapena

Ordutegia

Todo el año: de lunes a viernes, de 9:30 a 13:00.

Bisita gidatua

Deskripzioa: visita a la bodega y cata. Se puede contratar aperitivo.

Bisitaren prezioa: consultar.

Ordutegia - Todo el año: concertar con antelación.

Ordutegi, data eta prezio orientagarriak. Entitate arduradunarekin baieztatzea aholkatzen da

Informazio praktikoa