Organise your trip

Fernández de Arcaya

Pilgrim's Way to Santiago
Food / Wineries

Multimedia

Meteorology


A family enterprise which started winemaking in 1990, when they began producing wine from Tempranillo, Cabernet Sauvignon and Merlot grapes from their own 44 hectares of vineyards, which were planted in 1982.
The farm buildings were remodelled for the bodega, with the addition of 100% stainless steel small-volume tanks which have an overall capacity of 594,400 litres. Ageing takes place in American and French oak casks.
The bodega makes Crianza red and rosé wines under the names of "Fernández Arcaya" and "Viña Perguita" and also markets a young red wine under the "Alate" label.

Empresa familiar que inició su actividad en el año 1990 con las uvas de tempranillo, cabernet sauvignon y merlot en sus propios viñedos, plantados desde el año 1982. Para tal fin se remodelaron los edificios de la explotación incorporando depósitos, todos de acero inoxidable y de pequeño volumen, que en conjunto suponen una capacidad de 594.400 litros. La crianza se realiza en barricas de robles americanos y franceses. La bodega elabora tintos y rosados bajo las marcas "Fernández Arcaya" y "Viña Perguita". Asimismo, se comercializa un vino tinto joven con la marca "Alate".

Location

Guided visit

Description: la visita incluye cata y degustación.

Price of the visit: 12€

Service provider: Fernández de Arcaya

Observations

Se ofrecen comidas concertadas con antelación.

Opening hours, dates and guide prices. We recommend you confirm with the entity in question.